Puuportaat

Portaiden teollinen pintakäsittely

Kestävää kauneutta kovaan kulutukseen

Puuportaiden teolliseen pintakäsittelyyyn suunnitellut Tikkurilan tuotteet ovat kestäviä ja antavat portaille parhaan mahdollisen suojan. Ratkaisumme perustuvat 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen puun pintakäsittelytuotteista. Asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Korostaa puun luonnollista kauneutta

Portaat ovat yleensä tärkeä osa rakennuksen sisustusta ja niiden huomioiminen osoitus sisätilojen kokonaissuunnittelusta.

Puisten portaiden muotoilu vaihtelee rustiikista moderniin. Puisten portaiden ulkonäköä voidaan korostaa tuomalla puun luonnollista ulkonäköä esiin tai vaihtoehtoisesti käyttää rohkeasti värejä, jolloin pintakäsittely mahdollistaa luovia ratkaisuja sisustukseen. Tikkurilan tuotteiden sävytettävyys mahdollistaa laajan värivalikoiman, jonka avulla jokaiseen tilaan on helppo löytää juuri oikea sävy.

Puinen porraskaide
Puuportaat

Kestävyys ja helppo puhdistus

Portaat joutuvat usein kovalle kulutukselle, mikä asettaa vaatimuksia pintakäsittelyn kestävyydelle. Lemmikkieläinten kynnet ja kengät voivat jättää jälkiä ja naarmuja portaisiin, jolloin pintakäsittelytuotteen kestävyys- ja naarmuuntumisenesto-ominaisuuksien tulee olla erinomaisia. Pintojen tulee olla myös helppoja puhdistaa ja niiden tulee kestää hyvin pesua ja pyyhkimistä.

Portaiden pintakäsittelyn tulee varmistaa myös portaiden turvallisuus ja ehkäistä mm. liukastumisilta onnettomuuksien välttämiseksi.

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut 

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Valikoimaamme kuluu kattava valikoima vesiohenteisia tuotteita sisätilojen kohteisiin, jotka tukevat kestävää rakentamista. Vesiohenteisissa tuotteissa on vain vähän tai ei lainkaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), joten niistä ei vapaudu päästöjä tai hajuja sisäilmaan.

Valikoimaamme kuuluu UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia tuotteita sekä korkean kiintoainepitoisuuden tuotteita, joissa kuiva-ainepitoisuus on jopa 100 %. Näillä edistyneen teknologian tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla mutta alhaisemmilla päästöillä. Tuotteiden käyttö on turvallisempaa ja ympäristövaikutukset alhaisemmat. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Valikoimastamme löydät mm. M1-luokiteltuja tuotteita ja monia eri käyttökohteisiin soveltuvia sisätuotteita, jotka täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit tai joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Green building

Räätälöityjä ja luotettavia pintakäsittelyratkaisuja 

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.


Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen tai ratkaisun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin sisäpuupintojen maalausjärjestelmiimme klikkaamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä"

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi