Julkisen tilan puinen sisäverhous

Sisäverhouslevyjen teollinen pintakäsittely

Tikkurilan sisäverhouslevyjen pintakäsittelyratkaisuilla saat puupinnoille kauniin viimeistelyn ja pitkäaikaisen suojan. Pintakäsittelyratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Kestävä ja tasainen pinta puuverhouslevyille

Tarpeet puisten sisäverhouslevyjen pintakäsittelylle voivat vaihdella käyttötarkoituksesta riippuen. Sisustuslevyissä käytettävien tasoitteiden täyttöominaisuuksien on oltava erinomaiset, ja niiden on oltava helposti hiottavia sekä nopeasti kuivuvia. Levyn reunojen käsittelyssä tuotteelta vaaditaan erinomaista täyttö- ja peittokykyä.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Colowood, vesiohenteinen kitti puupinnoille, jonka täyttävyys on erinomainen. Kitistä on saatavilla 10 puun väriä, ja sillä kitatut kolot eivät erotu lopullisesta pinnasta.

 

Sisäverhouslevyt
Sisäverhouslevyt

Viimeistelty ja kaunis lopputulos

Sisätilojen puuverhouslevyjen pintakäsittelytuotteillamme saat aikaan esteettisesti miellyttävän lopputuloksen, joka joko korostaa puun luonnollista kauneutta tai tuo halutun sävyn näyttävästi esiin. Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja vaihtoehtoja puupintojen käsittelyyn, jossa kiiltoaste on valittavissa täyshimmeästä korkeakiiltoiseen.

Meidät tunnetaan pintakäsittelytuotteista, jotka toimivat luotettavasti ja lupaamallamme tavalla teollisuuden käyttökohteissa. Ratkaisumme ovat nopeasti kuivuvia, ja niiden pinkattavuus on erinomainen, mikä auttaa tehostamaan tuotantoa. Tarjolla on useita yksikomponenttisia vaihtoehtoja, joten niitä on myös helppo levittää. 

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut puulle

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Tavoitteenamme on kehittää kestävää rakentamista tukevia tuotteita, jotka täyttävät vaaditut ympäristöstandardit.

Valikoimaamme kuuluu UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia tuotteita sekä korkean kiintoainepitoisuuden tuotteita, joissa kuiva-ainepitoisuus on jopa 100 %. Näillä edistyneen teknologian tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla mutta alhaisemmilla päästöillä. Tuotteiden käyttö on turvallisempaa ja ympäristövaikutukset alhaisemmat. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Räätälöityjä ja luotettavia menetelmiä

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Näet lisää maalausjärjestelmiä painamalla "näytä lisää"

Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi