Trukki

Teolliset maalausjärjestelmät trukeille, nostureille ja muille kuljettimille

Kestävät pinnoitteet raskaaseen kulutukseen

Tikkurilalla on yli 60 vuoden kokemus laadukkaiden pinnoitteiden tuottamisesta materiaalinkäsittelylaitteisiin, kuten kuljettimiin, nostureihin ja haarukkatrukkeihin. Pinnoiteratkaisuillamme on todistetusti erinomainen värin ja kiillon kestävyys sekä hyvä korroosionkestävyys, joilla varmistetaan, että laitteiden pinta pysyy hyvässä kunnossa.

Meillä on laaja valikoima tuotteita kaikkiin tarpeisiin, mukaan lukien Temathane PC 80, jonka kiillon- ja värinkestävyys on erinomainen ääriolosuhteissa, sekä direct-to-metal-tuotteet Temadur SC-F 20Temadur SC-F 50 ja Temadur SC-F 80, jotka sisältävät riittävän määrän aktiivista korroosionestopigmenttiä.

Trukki

Korkeat laatuvaatimukset edellyttävät korkealaatuisia pinnoitteita

Materiaalinkäsittelylaitteiden pinnoitteet altistuvat erittäin vaativille olosuhteille. Maalausprosessi on optimoitava tuotannon tehostamiseksi ja kustannusten minimoimiseksi.

Tikkurila tarjoaa luotettavia pinnoiteratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja energiaa. Kun pinnoite on nopeasti kuivuva, se vaatii lyhyemmän ajan ruiskutuskammiossa, jossa on säilytettävä optimaaliset olosuhteet (esimerkiksi lämpötila ja ilmanvaihto) kovettumista varten. Tikkurilan pinnoitteet kuivuvat nopeasti ja toimivat tehokkaasti teollisuuden käyttökohteissa.

Tarjoamme räätälöityjä pinnoiteratkaisuja, jotka täyttävät valmistajien tiukat vaatimukset, ja lähes rajattoman värivalikoiman, mukaan lukien metallinhohtovärit. Lue lisää sävytysjärjestelmistämme täältä.

Kestäviä pinnoiteratkaisuja ihmisten ja ympäristön hyväksi

Olemme sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia.

Tarjoamme kattavan valikoiman vesiohenteisia materiaalinkäsittelylaitteiden pinnoitteita, jotka ovat kestävämpi valinta. Vesiohenteisissa tuotteissa on vain vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), joten niistä vapautuu vähemmän päästöjä ilmaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös DTM-tuotteita (direct-to-metal), joissa on korkea kuiva-ainepitoisuus, ja jopa isosyanaatittomia, ympäristöä entistä paremmin säästäviä tuotteita.

Julkinen rakennus sillan takana

Räätälöityjä maalausratkaisuja, joihin voit luottaa

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeidesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan ja auttamaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C4-L
Järjestelmänumero
C4.04
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, ACT, asiakaskohtaiset testit)
  • Nopeutetut säänkestävyystestit (UV, ksenon)
  • Kemikaalinkestävyys (ISO 2812)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi