Lämmönvaihtimet

Teolliset maalausjärjestelmät lämmönvaihtimille

Tikkurila on tehnyt yhteistyötä maailman johtavien lämmönvaihtimien valmistajien kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme toimittaneet komponentinvalmistajille korkealaatuisia, kestäviä ja räätälöityjä maalausjärjestelmiä alan vaatimuksiin. Autamme yritystäsi löytämään oikean pintakäsittelyratkaisun ja tekninen palvelumme sekä asiantutijaverkostomme on käytössäsi koko kumppanuuden ajan.

Lämmönvaihdin

Räätälöidyt ratkaisut ainutlaatuisiin haasteisiin

Lämmönvaihtimet altistuvat kohtalaiselle mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle, joten maalikalvon on oltava kestävä laitteen pintojen suojaamiseksi. 

Laadukkaat maalausjärjestelmämme täyttävät myös hygienialle ja puhtaanapidolle asetetut korkeat vaatimukset, jotka ovat tärkeitä laitteiden toimintaympäristössä. Monet asiakkaistamme tarvitsevat myös räätälöityjä maalausjärjestelmiä, jotka syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistamaan tekniset, tuotannolliset ja taloudelliset ja kestävän kehityksen vaatimukset. 

Kestävä kehitys on valttimme

Tarjoamme täyden valikoiman ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja. Valikoimassamme on vesiohenteisia maaleja ja pinnoitteita, kuten esimerkiksi Fontecoat FD ‑sarjan tuotteet, sekä korkeakuiva-aineisia yksikerrostuotteita (direct-to-metal). Nämä ympäristöä säästävät vaihtoehdot auttavat yritystäsi saavuttamaan kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet.

Kaikki tuotteemme ovat luotettavia ja korkealaatuisia, ja asiakkaamme voivat luottaa ajantasaisiin toimituksiin laajan kansainvälisen jakeluverkostomme ansiosta.

Kestävä kehitys

Perusteellinen testaus takaa mielenrauhan

Tikkurilan teollisuusmaalit ja -pinnoitteet testataan huolellisesti ennen kuin ne saatetaan asiakkaiden käyttöön. Teemme myös asiakaskohtaisia testejä tarvittaessa.

Onnistumme yhdessä

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan.

Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
240
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-M
Järjestelmänumero
C5.02
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

Testaamme tuotteitamme ja menetelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, asiakaskohtaiset testit)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi