Lämmönvaihtimet

Teolliset maalausjärjestelmät lämmönvaihtimille

Tikkurila on tehnyt yhteistyötä maailman johtavien lämmönvaihtimien valmistajien kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme toimittanueet heille korkealaatuisia, kestäviä ja räätälöityjä teollisia pinnoitusratkaisuja, jotka kehittäneet kumppanuutta vahvemmaksi. Autamme yritystäsi yhdessä löytämään oikean ratkaisun teknisistä vaatimuksista riippumatta ja tarjoamme neuvontaa ja tukea koko kumppanuuden ajan.

Lämmönvaihdin

Erikoisratkaisut ainutlaatuisiin haasteisiin

Lämmönvaihtimet altistuvat toimiessaan kohtalaiselle mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle, joten pinnoitteiden on oltava erittäin kestäviä laitteiden pintojen suojaamiseksi. 

Laadukkaat pinnoitteemme täyttävät myös korkeimmat hygieniavaatimukset, mikä on näille tuotteille olennainen ominaisuus. Monet asiakkaistamme tarvitsevat myös räätälöityjä ratkaisuja, joita kehitämme yhdessä. Varmistamme, että tarjoamamme pinnoitustuotteet täyttävät ainutlaatuiset tekniset vaatimukset, ovat nopeita ja helppoja levittää sekä erittäin kustannustehokkaita.

Kestävä kehitys on valttimme

Tarjoamme täyden valikoiman ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja. Tarjolla on vesiohenteisia pinnoitteita, kuten Fontecoat FD ‑sarja, sekä korkeakuiva-aineisia DTM-tuotteita (direct-to-metal). Nämä ympäristöystävälliset vaihtoehdot auttavat yritystäsi saavuttamaan kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet.

Kaikki tuotteemme ovat luotettavia, vakaita ja korkealaatuisia, ja asiakkaat saavat toimitukset ajantasaisesti laajan kansainvälisen jakeluverkostomme ansiosta.

Kestävä kehitys

Perusteellinen testaus takaa mielenrauhan

Tikkurilan pinnoitteet testataan huolellisesti ennen kuin ne saatetaan asiakkaiden käyttöön. Teemme myös yhteistyötä mahdollisesti tarvittavien asiakaskohtaisten testien toteuttamiseksi.

Onnistumme yhdessä

Teemme läheistä yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeesi omaisuuden koko elinkaaren ajalta ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. 

Tekniset palveluasiantuntijamme voivat myös auttaa sinua valitsemaan oikeat maalausjärjestelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden. Olivatpa liiketoiminnan haasteet millaisia tahansa, olemme valmiita tukemaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
240
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-M
Järjestelmänumero
C5.02
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

Testaamme tuotteitamme ja menetelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, asiakaskohtaiset testit)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi