Ulkotilojen massiivihirret

Ulkotilojen massiivihirsien teollinen pintakäsittely

Tikkurilan ulkotilojen massiivihirsille tarkoitetut teolliset pinnoiteratkaisut auttavat maksimoimaan käsitellyn pinnan käyttöiän suojaamalla sen parhaalla mahdollisella tavalla. Pinnoiteratkaisumme perustuvat yli 150 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoamat myynnin jälkeiset tukipalvelut lisäävät luottamusta ja takaavat mielenrauhan.

Kestävä ja helppo huoltaa

Ulkohirsien (pyöreiden ja neliön muotoisten) pinnoiteratkaisut ovat helppohoitoisia ja säänkestävyydeltään erinomaisia, joten ne suojaavat puuta luotettavasti veden tunkeutumiselta.

Paikkauksiin ja koko pinnoitteen uusimiseen sopii laaja Valtti-tuotevalikoima, jonka säänkestävyys ulkotilojen pinnoilla on erinomainen. Puupinnoitteemme on testattu pohjoisen ilmaston ääriolosuhteissa, joten ne ovat erittäin kestäviä ulkokäytössä. 

Ulkotilojen massiivihirret
Hirsitalo

Helppo levittää, pitkäkestoinen suoja

Pinja Indeep ‑kyllästeen päälle voidaan levittää kaksi kerrosta värillistä Pinja Wood Stain ‑kuullotetta.* Levitys suojaa puuta ja pintaa kosteudelta ja ehkäisee puun värjäytymistä, homehtumista ja sinistymistä. Molemmat tuotteet ovat nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää, ja ne tarjoavat mahdollisuuden korostaa pyöreitä hirsiä monilla eri värivaihtoehdoilla.

*Pinja Indeep -kuullotetta saa käyttää puunsuoja-aineena vain tuoteselosteessa ja etiketissä kuvatulla tavalla.

Hyvinvointia edistävät kestävät ratkaisut

Meitä ohjaa määrätietoinen innovointi, ja olemmekin sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, joten ne ovat kestävä valinta.

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit, ja seuraamme tarkasti kaikkia kemikaalilainsäädännön muutoksia, jotta voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin hyvissä ajoin.

 

Palveluita ja ratkaisuja, joihin voit luottaa

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tuotteesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

TUTUSTU KAIKKIIN PUUPINTOJEN MAALAUSMENETELMIIMME NAPSAUTTAMALLA "ETSI LISÄÄ MAALAUSMENETELMIÄ"

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi