Ulkotilojen massiivihirret

Ulkotilojen massiivihirsien teollinen pintakäsittely

Tikkurilan ulkotilojen massiivihirsille tarkoitetut teolliset pintakäsittelyratkaisut auttavat maksimoimaan käsitellyn pinnan käyttöiän suojaamalla sen parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme perustuvat jo 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoamat myynnin jälkeiset tukipalvelut lisäävät luottamusta ja takaavat mielenrauhan.

Kestävä lopputulos ja helppo huoltokäsittely

Ulkokäyttöön tarkoitetut pintakäsittelytuotteemme hirsipinnoille tuottavat helppohoitoisen ja säänkestävän suojan. Ne suojaavat puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta, jolloin puun halkeilu vähenee, ja pinta säilyy kauniina pidempään.

Huoltokäsittelyihin on saatavilla kattava Tikkurilan Valtti-tuotevalikoima, joka tarjoaa erinomaisen säänkestävyyden ulkopuupinnoille. Tuotteemme on testattu pohjoisen ilmaston ääriolosuhteissa, joten ne antavat erittäin hyvän suojan ankaraa säärasitusta vastaan. 

Ulkotilojen massiivihirret.
Hirsitalo.

Helppo levitys ja nopea kuivumisaika

Pinja Indeep ‑pohjustuspuunsuojan* päälle voidaan levittää kaksi kerrosta värillistä Pinja Wood Stain ‑kuullotetta. Käsittely suojaa puuta ja pintaa kosteudelta ja ehkäisee puun värjäytymistä, homehtumista ja sinistymistä. Molemmat tuotteet ovat nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää, ja ne tarjoavat mahdollisuuden korostaa pyöreitä hirsiä monilla eri värivaihtoehdoilla.

*Pinja Indeep -tuotetta tulee käyttää puunsuoja-aineena vain tuoteselosteessa ja etiketissä kuvatulla tavalla.

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä ympäristöystävällisemmän valinnan.

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät tai ylittävät viimeisimmät ympäristöstandardit, ja seuraamme tarkasti kaikkia kemikaalilainsäädännön muutoksia, jotta voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin jo ennakkoon.

 

Luotettavat pintakäsittelyratkaisut käyttökohteen mukaan

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Katso lisää pintakäsittelyratkaisuja puupinnoille klikkaamalla "Katso lisää".

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi