Temazinc 77

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.

Silko

Temazinc 77

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.


Ominaisuudet

• Sisältää sinkkiä yli 80 % ja täyttää täysin standardin ISO 12944-5 sinkkipölymaaleja koskevat vaatimukset. Pohjamaali antaa hyvän katodisen suojan teräkselle.. • Käytetään maalausyhdistelmissä, joissa vaaditaan pitkäaikaista kestävyyttä.. • Käytetään voimakkaan sään ja ilmastorasituksen alaisten teräspintojen pohjamaalina epoksi-, polyuretaani-, akryyli- ja kloorikautsuyhdistelmissä.. • Voidaan käyttää ilmastorasituksissa ilman pintamaalausta..


Käyttökohteet

• Suositellaan siltojen, nosturien, teräsrunkojen sekä metsä- ja kemianteollisuuden teräsrakenteiden ja laitteiden kuten putkisiltojen, kuljettimien ym. maalaukseen..


Miksi valita Temazinc 77

Sinkkipitoisuus täyttää standardin ISO 12944-5 vaatimukset

Temazinc 77 sisältää sinkkiä yli 80 % ja täyttää täysin standardin ISO 12944-5 sinkkipölymaaleja koskevat vaatimukset. Pohjamaali antaa hyvän katodisen suojan teräkselle.

Product usp1prof_img
Zinc content fulfils the requirements of ISO standard 12944-5

Ankarassa ilmastorasituksessa käytettäviin maalausyhdistelmiin

Temazinc 77 -sinkkipölymaalia käytetään maalausyhdistelmissä, joissa vaaditaan pitkäaikaista kestävyyttä. Tätä pohjamaalia käytetään yleisesti siltojen, nosturien ja teräsrunkojen maalausyhdistelmissä ja myös prosessiteollisuuden teräsrakenteissa ja laitteissa.

Product usp2prof_img
For paint systems in severe climatic stress
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.