Temadur 90

Kaksikomponenttinen, täyskiiltävä polyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

CE

Temadur 90

Kaksikomponenttinen, täyskiiltävä polyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, täyskiiltävä polyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.


Ominaisuudet

• Kestävä, helposti puhdistettava ja liituuntumaton pintamaali, jolla on hyvä kiillon- ja värinkesto. Lähes rajaton värivalikoima, myös metallihohtovärejä. • Erinomaisen sään- ja kulutuksenkestonsa ansiosta tuote on erittäin hyvä ratkaisu esim. maatalouskoneiden ja kuljetuskaluston maalaukseen. • Temadur 90 soveltuu sisäpuupintojen, esim. metallihohtoisten keittiökaappien ovien maalaukseen. • Suositellaan epoksiyhdistelmien kiiltäväksi pintamaaliksi erilaisille ankaran sään ja kemiallisen rasituksen alaisille pinnoille kuten teräs, alumiini, betoni jne. • CE-merkittynä voidaan käyttää myös betonipintojen maalausyhdistelmien pintamaalina. Kts. sivu 2. • Kovetetta 008 7594 suositellaan käytettäväksi kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. • Soveltuu viljan kuljetukseen. Kontaminaatiotesti tehty Newcastle Occupational Health & Hygiene, UK, toimesta.


Käyttökohteet

• Soveltuu kuljetuskaluston, säiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ja muiden teäsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden käsittelyyn.


Erinomainen kiillon- ja värinkesto

Temadur 90 on kestävä, helposti puhdistettava ja liituuntumaton pintamaali, jolla on hyvä kiillon- ja värinkesto. Lähes rajaton värivalikoima, myös metallihohtovärejä.

Product usp1prof_img
Superior gloss and color retention

Erinomainen sään- ja kulutuksenkesto

Erinomaisen sään- ja kulutuksenkestonsa ansiosta Temadur 90 on erittäin hyvä ratkaisu esim. maatalouskoneiden ja kuljetuskaluston maalaukseen.

Product usp2prof_img
Excellent weathering and abrasion resistance

Voidaan käyttää puupinnoilla

Temadur 90 soveltuu sisäpuupintojen, esim. metallihohtoisten keittiökaappien ovien maalaukseen.

Product usp3prof_img
Can be used for wooden surfaces
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi