Rimakatto Helsingin Olympiastadionilla

Teolliset pintakäsittelyratkaisut monikerroslevyille (CLT)

Luotettavaa suojaa, jota on helppo huoltaa

Tikkurilan pintakäsittelytuotteet monikerroslevyille (CLT) tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja auttavat maksimoimaan rakenteen käyttöiän. Pintakäsittelyratkaisumme on kehitetty yli 160 vuoden tietotaidolla ja kokemuksella, ja asiantunteva myynnin jälkeinen tukemme lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Kestävä ja näyttävä viimeistely

Pintakäsittelyratkaisumme monikerroslevyille (CLT) estävät halkeamien muodostumisen käsiteltyyn puuhun tarjoamalla luotettavan suojan kosteuden aiheuttamia muutoksia vastaan. Ne takaavat hyvän säänkestävyyden myös kovalle säärasitukselle altistuvissa ulkokohteissa. 

Kaikki puun pintakäsittelytuotteemme ovat nopeasti kuivuvia, helppoja levittää ja testattu laajasti pohjoisen vaativissa ilmasto-oloushteissa erinomaisen kestävyyden varmistamiseksi.

Rimakatto
CLT elementti

Pitkäkestoinen ja luotettava suoja monikerroslevyille (CLT)

Ultra Pro 30 on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöissä ja on erinomainen valinta monikerroslevyistä (CLT) valmistettuihin elementteihin ulkokohteissa. Se tarjoaa vankan suojan säältä, kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Sitä voidaan käyttää sekä pohjamaalaukseen että pintamaalaukseen.

Pinja Indeep pohjustetta ja sävytettävää Pinja Wood Stain kuullotetta voidaan käyttää kosteudensuojana ja estämään puun värjäytymistä, hometta ja sinistymistä. Pinja-tuotteet ovat nopeasti kuivuvia, helppoja levittää ja tarjoavat mahdollisuuden korostaa liimapuurakenteisten elementtien ulkonäköä laajalla sävyvalikoimalla. Pinja Top akrylaattimaali muodostaa joustavan, puolipeittävän ja vettä hylkivän kalvon, joka elää vuodenaikojen mukaan ja antaa puun hengittää.

Pinja Indeep pohjustetta tulee käyttää vain puunsuoja-aineena tuoteselosteessa ja tuotteen etiketissä kuvatulla tavalla.

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä kestävämmän valinnan.

Valikoimaamme kuuluvat Pinja Protect -tuotesarja, jolla on Pohjoismainen Joutsenmerkki sekä Ultra Pro -sarja, jota voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit.

 

Ratkaisuja ja palveluita, joihin voit luottaa

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean maalausjärjestelmän valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen maalausmenetelmiimme napsauttamalla "Näytä lisää"

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi