Terassirakenteet

Terassilautojen teollinen pintakäsittely

Puisen terassin tulee olla vankka, kestävä ja näyttävästi viimeistelty, jotta se näyttää mahdollisimman hyvältä. Tikkurilan puuterasseille tarkoitetut pintakäsittelyratkaisut maksimoivat käsitellyn pinnan käyttöiän ja tuovat samalla puun luonnollisen kauneuden esiin. Tuotteitamme ja menetelmiämme on kehitetty 160 vuoden kokemuksella ja tietotaidolla. Asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Nopea kuivumisaika ja helppo levitys

Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut tarjoavat erinomaisen säänkestävyyden ja luotettavan suojan veden läpäisyltä. Tuotteemme ovat nopeasti kuivuvia, helppokäyttöisiä ja auttavat hidastamaan puun värjäytymistä, homeen kasvua tai sinistymistä. Terassilaudoitukselle tarkoitetut pinnoitteemme on kehitetty ja testattu pohjoisen ilmaston äärimmäisissä olosuhteissa sateessa ja lumessa, mikä varmistaa, että ne toimivat luvatusti ja kestävät aikaa. Niitä on helppo huoltaa joko levittämällä samaa tuotetta uudelleen tai käyttämällä Tikkurilan terassiöljyjä.

Terassirakenteet
Terassirakenteet

Valikoima suosittuja sävyjä

Terassilautojen pintakäsittelytuotteissamme on hieno kuultava viimeistelyjälki, ja niitä on saatavilla useissa eri harmaan ja ruskean sävyissä kattaen suosituimmat terassivärit. Pinja Color Oil ja Pinja W-Oil ovat vesiohenteisia, kuultavia puuöljyjä, jotka imeytyvät puuhun hyvin ja kuivuvat nopeasti suojaten terassia kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Öljyt ovat sävytettäviä, joten niistä on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja tarpeiden mukaisesti. Huoltokäsittely voidaan tehdä Tikkurilan terassiöljyillä, joita on saatavilla maaleja myyvistä kaupoista. 

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen 

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tukee kestävää kehitystä ja rakentamista. Niistä haihtuu hyvin vähän tai ei lainkaan orgaanisia yhdisteitä (VOC-päästöjä), jolloin haitalliset päästöt tai hajut on minimoitu. Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit.

Yhdessä saavutamme tavoitteemme

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelymenetelmän valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Maalausjärjestelmät terassilaudoille

Näet lisää maalausjärjestelmiä klikkaamalla "näytä lisää"

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi