Duasolid 50

Kaksikomponenttinen, korkeakuiva-aineinen ruosteenestopigmentoitu oksiraaniesterimaali.

Duasolid 50

Kaksikomponenttinen, korkeakuiva-aineinen ruosteenestopigmentoitu oksiraaniesterimaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, korkeakuiva-aineinen ruosteenestopigmentoitu oksiraaniesterimaali.


Ominaisuudet

• Vaihtoehto isosyanaattia sisältäville tuotteille. Tuotteen laatu on vastaava kuin polyuretaanimaalien. • Suojausominaisuuksista ja toimivuudesta ei ole tingitty: laboratorio- ja kenttätestien mukaan Duasolid-yhdistelmät ovat erittäin tehokkaita tarjoten erinomaisen korroosiosuojan sekä sisä- että ulko-olosuhteissa. • Korkea kuiva-ainepitoisuus. Voidaan maalata paksuja kalvoja, jolloin tuotanto nopeutuu. Tuote on ihanteellinen vaihtoehto OEM:lle ja teräsrakenteille, laitteille ja koneille. • Käytetään yksikerrosmaalina tai oksiraaniesterijärjestelmien pintamaalina kulutukselle ja kemikaaleille alttiille teräspinnoille vaativissa ilmasto-olosuhteissa. • Kertamaalauksella päästään jopa 100 µm kalvonpaksuuteen. • Kestää +80°C jatkuvaa kuivaa lämpöä ja tilapäisesti +120°C kuivaa lämpöä.


Käyttökohteet

• Suositellaan maansiirtokoneiden, kuljetus- ja nostolaitteiden, trukkien, maatalouskoneiden, sähkölaitteiden, pumppujen ja muiden teräsrakenteiden, laitteiden ja koneiden maalaukseen.


Miksi valita Duasolid 50

Isosyanaattivapaa yksikerrosmaali

Duasolid 50 on vaihtoehto silloin, kun ei voida käyttää isosyanaattia sisältäviä tuotteita. Tuotteella saavutetaan vastaava laatu kuin polyuretaanimaaleilla.

Product usp1prof_img
Iso-cyanate free DTM product

Hyvä korroosionkesto

Suojausominaisuuksista ja toimivuudesta ei ole tingitty: laboratorio- ja kenttäkokeiden mukaan Duasolid-järjestelmät tarjoavat erinomaisen korroosiosuojan sekä sisällä että ulkona.

Product usp2prof_img
Good corrosion resistance

Helppo levittää

Duasolid 50 yksikerrosmaalin kuiva-ainepitoisuus on korkea, ja sitä voidaan levittää paksuina kerroksina, mikä nopeuttaa tuotantoa. Ihanteellinen vaihtoehto laitevalmistajien (OEM) tarpeisiin sekä muihin teräsrakenteisiin, laitteisiin ja koneisiin.

Product usp3prof_img
Easy to apply
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.