Fontefire ST 60-1

Vesiohenteinen, ohutkalvo palosuojamaali tehokkaaseen suojaukseen standardipaloja vastaan. Paisuu kuumuudessa ja muodostaa eristävän vaahtokerroksen.

CE
  • Erittäin kilpailukykyiset kalvonpaksuudet
  • Erinomaiset levitysominaisuudet
  • Soveltuu suojattuihin olosuhteisiin.
Kuvaus

Vesiohenteinen, ohutkalvo palosuojamaali tehokkaaseen suojaukseen standardipaloja vastaan. Paisuu kuumuudessa ja muodostaa eristävän vaahtokerroksen.


Ominaisuudet

• Erittäin kilpailukykyisten kalvonpaksuuksiensa ansiosta Fontefire ST 60-1 vähentää maalin kulutusta alentaen samalla kustannuksia. Myös läpimenoaika lyhenee. Tämän lisäksi alhaisemmat kalvonpaksuudet mahdollistavat maalattujen alueiden nopeamman pintamaalauksen. Fontefire ST 60-1 tarjoaa tehokasta palonsuojaa teräsrakenteille paloluokkaan R120 asti. • Yksikomponenttisena tuotteena Fontefire ST 60-1 on helppo levittää työmaalla. Valumisraja on korkea, ja tuotteella saadaan aikaan sileä, himmeä pinta. CE-merkitty Fontefire ST 60-1 soveltuu käytettäväksi useiden eri pohja- ja pintamaalien kanssa. Tuote on testattu ja hyväksytty eurooppalaisen teknisen arvioinnin (ETA) mukaisesti. • Voidaan käyttää suojatuissa tiloissa (Tyyppi Y, EAD 350402-00-1106) ilman pintamaalia. Maali on hyväksytty H- ja I-palkeille, neliöputkiprofiileille ja pyöreille putkiprofiileille ja suorakulmaisille ja neliöputkipalkeille. • Fontefire ST 60-1 palosuojamaalilla on äärimmäisen alhainen haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä, jonka ansiosta työympäristö on turvallisempi vastaten samalla vaativimpiin ympäristövaatimuksiin. • Maalaus suositellaan tehtäväksi asennuspaikalla kuivissa olosuhteissa. Konepajalla maalatut osat tulee pintamaalata ja antaa kuivua kunnolla ennen ulosvientiä.


Erittäin kilpailukykyiset kalvonpaksuudet

Erittäin kilpailukykyisten kalvonpaksuuksiensa ansiosta Fontefire ST 60-1 vähentää maalin kulutusta alentaen samalla kustannuksia. Myös läpimenoaika lyhenee. Tämän lisäksi alhaisemmat kalvonpaksuudet mahdollistavat maalattujen alueiden nopeamman pintamaalauksen. Fontefire ST 60-1 tarjoaa tehokasta palonsuojaa teräsrakenteille paloluokkaan R120 asti.

Product usp1prof_img
tikkurila-burning-building-fontefire-st-60-1

Erinomaiset levitysominaisuudet

Yksikomponenttisena tuotteena Fontefire ST 60-1 on helppo levittää työmaalla. Valumisraja on korkea, ja tuotteella saadaan aikaan sileä, himmeä pinta. CE-merkitty Fontefire ST 60-1 soveltuu käytettäväksi useiden eri pohja- ja pintamaalien kanssa.

Product usp2prof_img
fontefire_st_60-1

Soveltuu suojattuihin olosuhteisiin.

Fontefire ST 60-1 voidaan käyttää suojatuissa tiloissa (Tyyppi Y, ETAG 018) ilman pintamaalia. Maali on hyväksytty H- ja I-palkeille, neliöputkiprofiileille ja pyöreille putkiprofiileille ja suorakulmaisille ja neliöputkipalkeille.

Product usp3prof_img
tikkurila-steel-beams-fontefire-st-60-1
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi