Fontezinc 85

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen sinkkipölyepoksimaali.

Fontezinc 85

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen sinkkipölyepoksimaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen sinkkipölyepoksimaali.


Ominaisuudet

• Ympäristöytävällisempi vaihtoehto siltojen, nosturien ja teräsrunkojen sekä metsä- ja kemianteollisuuden laitteiden maalaamiseen.. • Suunniteltu käytettäväksi ankaralle ilmastorasitukselle alttiina olevien teräspintojen pohjamaalina vesiohenteisissa epoksi-, polyuretaani- ja akryyliyhdistelmissä rasitusluokkaan C5 saakka.. • Suojaa terästä katodisesti.. • Käytetään voimakkaan sään ja ilmastorasituksen alaisten teräspintojen pohjamaalina epoksi-, akryyli- ja polyuretaaniyhdistelmissä.. • Voidaan käyttää ilmastorasituksissa ilman pintamaalausta..


Käyttökohteet

• Suositellaan siltojen, nosturien, hallien teräsrunkojen sekä metsä- ja kemianteollisuuden teräsrakenteiden ja laitteiden kuten putkisiltojen, kuljettimien ym. maalaukseen..


Miksi valita Fontezinc 85

Antaa katodisen suojan teräkselle

Fontezinc 85 on ympäristöytävällisempi vaihtoehto siltojen, nosturien ja teräsrunkojen sekä metsä- ja kemianteollisuuden laitteiden maalaamiseen.

Product usp1prof_img
Offers cathodic protection of steel

Ankarassa ilmastorasituksessa käytettäviin maalausyhdistelmiin

Fontezinc 85 on suunniteltu käytettäväksi ankaralle ilmastorasitukselle alttiina olevien teräspintojen pohjamaalina vesiohenteisissa epoksi-, polyuretaani- ja akryyliyhdistelmissä rasitusluokkaan C5 saakka.

Product usp2prof_img
For paint systems in severe environments
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.