Merit 20

Kaksikomponenttinen katalyyttilakka.

Merit 20

Kaksikomponenttinen katalyyttilakka.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen katalyyttilakka.


Ominaisuudet

• Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen.. • Tekee pinnasta silkinsileän ja puolihimmeän. Kestävä ja laadukas tuote korostaa lakatun tuotteen muotoilua.. • Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 20 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m³ ilmaa..


Käyttökohteet

• Suositellaan huonekaluihin, kalusteisiin, oviin ym. puupintoihin..


Miksi valita Merit 20

Erinomainen täyttävyys

Merit 20 soveltuu kalusteille, oville ja vastaaville puupinnoille. Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen.

Product usp1prof_img
Superior filling properties

Silkinsileä puolihimmeä lopputulos

Merit 20 tekee pinnasta silkinsileän ja puolihimmeän. Kestävä ja laadukas tuote korostaa lakatun tuotteen muotoilua.

Product usp2prof_img
Silky semi-matt appearance

Korostaa petsatun puun ulkonäköä

Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 20 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä.

Product usp3prof_img
Enhances the appearance of stained wood
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.