Merit 30

Kaksikomponenttinen, kestävä ja korkealaatuinen katalyyttilakka.

MED
  • Erinomainen täyttävyys
  • MED-hyväksyntä
  • Korostaa petsatun puun ulkonäköä
Kuvaus

Kaksikomponenttinen, kestävä ja korkealaatuinen katalyyttilakka.


Ominaisuudet

• Erinomainen täyttävyys. Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19002492-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja. • Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 30 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m3 ilmaa.


Käyttökohteet

• Suositellaan huonekaluihin, kalusteisiin, oviin ym. puupintoihin.


Erinomainen täyttävyys

Merit 30 soveltuu kalusteille, oville ja vastaaville puupinnoille. Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen.

Product usp1prof_img
Superior filling properties

MED-hyväksyntä

Merit 30 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.

Product usp2prof_img
MED certified

Korostaa petsatun puun ulkonäköä

Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 30 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä.

Product usp3prof_img
Enhances the appearance of stained wood
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi