Temacoat GPL-S MIO

Kaksikomponenttinen, rautakiillepigmentoitu polyamidikovetteinen epoksimaali.

EPD verified
  • Sisältää rautakiillepigmenttiä
  • Pitkä päällemaalausväliaika
  • Kestävä ja luotettava
Kuvaus

Kaksikomponenttinen, rautakiillepigmentoitu polyamidikovetteinen epoksimaali.


Ominaisuudet

• Rautakiillepigmentoitu Temacoat GPL-S MIO tarttuu teräspinnoille erinomaisesti, minkä ansiosta maali muodostaa erittäin vahvan ja kestävän kalvon. Sitä voidaan käyttää pohja- tai välimaalina ankarassa ympäristörasituksessa. Erikoiskovetteen kanssa maali kovettuu myös alle 0 °C lämpötilassa. • Voidaan pintamaalata pitkänkin ajan kuluttua. Koska se ei vaadi karhennusta, säästyy aikaa ja maalausyhdistelmän kustannukset ovat pienemmät. • Erittäin hyväksi havaittu sillanrakennuksessa sekä sellu- ja paperiteollisuuden ja voimaloiden projekteissa. Tuotetta käytetään yleisesti NORSOK- ja SSG-hyväksytyissä maalausjärjestelmissä. • Käytetään epoksi- ja polyuretaaniyhdistelmien pohja- tai välimaalina kohteisiin, joiden on kestettävä voimakasta sää- ja roiskerasitusta. • Kuivuu nopeasti päällemaalauskuivaksi.


Käyttökohteet

• Suositellaan esim. siltojen, säiliöiden ulkopintojen, putkisiltojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden ja laitteiden maalaukseen.


Sisältää rautakiillepigmenttiä

Rautakiillepigmentoitu Temacoat GPL-S MIO tarttuu teräspinnoille erinomaisesti, minkä ansiosta maali muodostaa erittäin vahvan ja kestävän kalvon. Sitä voidaan käyttää pohja- tai välimaalina ankarassa ympäristörasituksessa. Erikoiskovetteen kanssa maali kovettuu myös alle 0 °C lämpötilassa.

Product usp1prof_img
Contains micaceous iron oxide

Pitkä päällemaalausväliaika

Temacoat GPL-S MIO voidaan pintamaalata pitkänkin ajan kuluttua. Koska se ei vaadi karhennusta, säästyy aikaa ja maalausyhdistelmän kustannukset ovat pienemmät. Ihanteellinen tuote teräsrakenteisiin, siltoihin ja laitteisiin.

Product usp2prof_img
Long overcoating interval

Kestävä ja luotettava

Temacoat GPL-S MIO on erittäin hyväksi havaittu sillanrakennuksessa sekä sellu- ja paperiteollisuuden ja voimaloiden projekteissa. Tuotetta käytetään yleisesti NORSOK- ja SSG-hyväksytyissä maalausjärjestelmissä..

Product usp3prof_img
Robust and reliable
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi