Temaspart HS-SC 80

Kaksikomponenttinen, nopeasti kuivuva ja korkeakiiltoinen paksukalvotyyppinen polyaspartic-maali suoraan metallille, jonka kovettajana on alifaattinen isosyanaatti.

  • Nopeasti kovettuva
  • Hyvät korroosionesto-ominaisuudet
  • Alhainen VOC-pitoisuus
Kuvaus

Kaksikomponenttinen, nopeasti kuivuva ja korkeakiiltoinen paksukalvotyyppinen polyaspartic-maali suoraan metallille, jonka kovettajana on alifaattinen isosyanaatti.


Ominaisuudet

• Temaspart HS-SC 80 maksimoi tuotannon läpimenoajan normaalissa huoneenlämpötilassa ilman tarvetta kuivaukseen korotetussa lämpötilassa. Tämä johtaa alhaisempiin energiakustannuksiin maalaustiloissa. Kuivumisaikaa voidaan lyhentää merkittävästi nostamalla ilmankosteutta, mikä on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin lämpötilan nostaminen. • Temaspart HS-SC 80 on kehitetty erityisesti käytettäväksi suoraan metallipinnoille. Tuote tarttuu erittäin hyvin suihkupuhdistetulle pinnalle ja muodostaa tiiviin, naarmutuksenkestävän ja suojaavan maalikalvon. Kiihdytetyt korroosionestotestit ovat osoittaneet, että Temaspart HS-SC 80 on täydellinen ratkaisu pidentämään maatalous-, rakennus- ja maansiirtokoneiden käyttöikää myös ankarammissa korroosiota aiheuttavissa ympäristöissä. • Korkeakuiva-aineisena ja alhaisen VOC-pitoisuuden omaavana tuotteena Temaspart HS-SC 80 täyttää yhä kovenevat ympäristövaatimukset. Tuotteen käyttö tavanomaisten pohjamaali-pintamaali -yhdistelmien sijaan johtaa merkittäviin liuotepäästöjen vähennyksiin. Temaspart HS-SC 80 -tuotteella on vähemmän ympäristövaikutuksia kuin perinteisillä liuoteohenteisilla maaleilla. • Tarjoaa parhaan mahdollisen tasapainon korkean valumisrajan ja tasoittuvuuden välillä. Hyvien kalvonmuodostusominaisuuksien ansiosta Temaspart HS-SC 80 voidaan levittää korkeilla kalvonpaksuuksilla yhdellä levityskerralla, mikä mahdollistaa nopeamman levitysprosessin. • Erinomainen sään- ja kulutuksenkesto. Muodostaa hyvin kiiltonsa ja värisävynsä säilyttävän sekä helposti puhdistettavan liituamattoman pinnan.


Käyttökohteet

• Suositellaan erityisesti yksikerrosmaaliksi maatalous- ja maansiirto- ym. koneiden ja laitteiden maalaukseen


Nopeasti kovettuva

Temaspart HS-SC 80 maksimoi tuotannon läpimenoajan normaalissa huoneenlämpötilassa ilman tarvetta kuivaukseen korotetussa lämpötilassa. Tämä johtaa alhaisempiin energiakustannuksiin maalaustiloissa. Kuivumisaikaa voidaan lyhentää merkittävästi nostamalla ilmankosteutta, mikä on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin lämpötilan nostaminen.

Product usp1prof_img
Traktorin kauha

Hyvät korroosionesto-ominaisuudet

Temaspart HS-SC 80 on kehitetty erityisesti käytettäväksi suoraan metallipinnoille. Tuote tarttuu erittäin hyvin suihkupuhdistetulle pinnalle ja muodostaa tiiviin, naarmutuksenkestävän ja suojaavan maalikalvon. Kiihdytetyt korroosionestotestit ovat osoittaneet, että Temaspart HS-SC 80 on täydellinen ratkaisu pidentämään maatalous-, rakennus- ja maansiirtokoneiden käyttöikää myös ankarammissa korroosiota aiheuttavissa ympäristöissä.

Product usp2prof_img
Traktorin hydrauliikkapumppu

Alhainen VOC-pitoisuus

Korkeakuiva-aineisena ja alhaisen VOC-pitoisuuden omaavana tuotteena Temaspart HS-SC 80 täyttää yhä kovenevat ympäristövaatimukset. Tuotteen käyttö tavanomaisten pohjamaali-pintamaaliyhdistelmien sijaan johtaa merkittäviin liuotepäästöjen vähennyksiin. Temaspart HS-SC 80 -tuotteella on vähemmän ympäristövaikutuksia kuin perinteisillä liuoteohenteisilla maaleilla.

Product usp3prof_img
maatalouskone
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi