Temazinc 99

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.

Silko

Temazinc 99

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen sinkkipölyepoksimaali.


Ominaisuudet

• Tuote on hyväksytty käytettäväksi NORSOK-hyväksytyn yhdistelmän pohjamaalina. Tästä syystä tuote on erinomainen valinta vaativimpiinkin käyttökohteisiin, kuten offshore-olosuhteisiin, jalostamoihin, voimaloihin ja siltoihin.. • Temazinc 99 -sinkkipölymaalin sinkkipitoisuus ylittää standardin ISO 12944-5 sinkkipölymaaleja koskevat vaatimukset. Pohjamaali antaa hyvän katodisen suojan teräkselle.. • Käytetään voimakkaan sään ja ilmastorasituksen alaisten teräspintojen pohjamaalina epoksi-, akryyli-, kloorikautsu- ja polyuretaaniyhdistelmissä.. • Voidaan käyttää ilmastorasituksissa ilman pintamaalausta...


Käyttökohteet

• Suositellaan siltojen, nosturien, hallien teräsrunkojen sekä metsä- ja kemianteollisuuden teräsrakenteiden ja laitteiden kuten putkisiltojen, kuljettimien ym. maalaukseen..


Miksi valita Temazinc 99

NORSOK-hyväksytty

Temazinc 99 on hyväksytty käytettäväksi NORSOK-hyväksytyn yhdistelmän pohjamaalina. Tästä syystä tuote on erinomainen valinta vaativimpiinkin käyttökohteisiin, kuten offshore-olosuhteisiin, jalostamoihin, voimaloihin ja siltoihin.

Product usp1prof_img
NORSOK approved

Sinkkipitoisuus ylittää standardin ISO 12944-5 vaatimukset

Temazinc 99 -sinkkipölymaalin sinkkipitoisuus ylittää standardin ISO 12944-5 sinkkipölymaaleja koskevat vaatimukset. Pohjamaali antaa hyvän katodisen suojan teräkselle.

Product usp2prof_img
Zinc content exceeds the requirements of ISO standard 12944-5
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.