Ovet

Ulko-ovien teollinen maalaus ja pintakäsittely

Ulko-ovien pintakäsittely Tikkurilan tuotteilla antaa kestävän suojan puupinnalle, mikä estää veden tunkeutumista puuhun ja suojaa sitä kosteudelta ja lialta. Helppo levitys ja nopea kuivuminen mahdollistaa erinomaisen pinkattavuuden. Pintakäsittelyratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Ulko-ovi

Kaunis ja kestävä viimeistely

Ulko-ovien pintakäsittelyratkaisuillamme saat ulko-oville juuri halutun viimeistelyn joko korostamalla puun luonnollista kauneutta tai käsittelemällä pinnan haluamallasi sävyllä.

Meidät tunnetaan siitä, että kehitämme pinnoiteratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti ja lupaamallamme tavalla teollisuuden käyttökohteissa. Pinnoitteemme kuivuvat nopeasti ja levittyvät helposti, ja niiden pinkattavuus on erinomainen. Kattava sävytysjärjestelmämme on saatavilla myös ulko-oviin, joten saatavilla on tuhansia värivaihtoehtoja.

Tikkurilan ulkopuumaalit on testattu ulko-olosuhteissa Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa, joten voit luottaa pinnan kestävyyteen.

Kestävä pintakäsittely ulko-ovien kovaan rasitukseen

Ulko-ovia käytetään ja niihin kosketaan säännöllisesti, ja esimerkiksi sormukset, koirien kynnet, kengät ja arkinen kuluminen jättävät herkästi jälkensä, joten pinnan on oltava erittäin pitkäikäinen ja naarmunkestävä. Ulko-ovien pintakäsittelyn on myös kestettävä hankausta ja puhdistusta sekä suojattava hyvin kosteutta, auringonvaloa, likaa, sadetta ja lunta vastaan.

Pinjadur Primer ja Pinjadur 30 ovat ulko-ovien erikoistuotteitamme, jotka antavat parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja sääolosuhteita vastaan.

Ovet

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, joten ne ovat kestävämpi valinta. Pinja Flex Combi 25 on M1-sertifioitu, eli se ei vapauta haitallisia päästöjä sisäilmaan.

 

Räätälöityjä ja luotettavia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen maalausmenetelmiimme klikkaamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi