Hovet-areenan jääkiekkokaukalo ja katsomo-alue.

Betonilattiat urheiluareenoilla

Täydelliset ratkaisut jäähallien ja urheiluhallien monipuolisiin vaatimuksiin.

Urheiluareenat palvelevat useita käyttötarkoituksia ja niitä käytetään niin urheilu-, konsertti- kuin näyttelytapahtumienkin järjestämiseen. Areenoilla on useita erilaisia tiloja, kuten ravintoloita ja kahviloita, wc-tiloja, teknisiä tiloja ja tavaroiden lastauslatureita ja säilytystiloja, ja tietysti itse urheilukenttä tai jäähalli. Jokaisella näistä tiloista on erilaisia vaatimuksia lattiapinnoituksen näkökulmasta, jolloin pinnoitteilta vaaditaan erilaista suorituskykyä aina vilkkaasta kävelyliikenteestä raskaaseen trukkiliikenteeseen. Tikkurilalla on pitkä historia korkealaatuisten ja kestävien lattiapinnoitteiden toimittamisesta, jotka tarjoavat erinomaisen suojan urheiluareenoiden kaikkiin tiloihin.

Sinisellä maalatut inva-paikat jäähallin katsomossa.

Näyttävä ulkonäkö voittaa urheiluareenoiden lattioissa

Vaikka kestävyys on tärkein lähtökohta, urheiluareenoiden lattiapinnoitteilla on myös esteettisiä vaatimuksia, kuten esim. täyskiiltävä viimeistely, sileä ja saumaton lopputulos ja helppo puhdistettavuus. Tikkurilan lattiapinnoitteista on saatavilla laaja valikoima eri värejä, myös metallinhohto-sävyjä, joiden avulla on mahdollista suunnitella näyttävä ja katseenvangitseva lattia, joka vastaa urheiluareenan brändäystä ja jättää lähtemättömän vaikutuksen kävijöiden mieleen.

Kaikkea jään ja renkaiden alle

Temafloor 150, kaksikomponenttinen liuotteeton epoksimaali, on täydellinen valinta jäähalleihin. Maalatun pinnan sävy näkyy jään läpi, jolloin värit ikään kuin hohtavat jään alta. Temafloor 150 soveltuu myös rullakiekkoareenoille, sillä pinnoite muodostaa vahvan ja kestävän pinnan, jossa on pelin kannalta sopiva kitka. Tuotetta suositellaan myös esimerkiksi huoltokäytäville, portaille ja katsomoalueille, joissa sen kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kestävyys pitää lattiat turvallisina ja halkeilemattomina. Ulkotiloissa sijaitseville urheiluareenoille, kuten stadioneille ja ulkoilmakonserttipaikoille, löydät lattiapinnoitteet ulkotilojen-ratkaisuista.

Lataa esite ja työohjeet jääkiekkoareenan pinnoituksesta.

Karting-rata.
Jääkiekkoareenan katsomotasanne.

Raikas uusi ilme Hovet-areenalle

Hovet Arena on ikoninen jääkiekkohalli Tukholmassa, Ruotsissa. Tuoreessa remontissa betonilattiat ja portaat kunnostettiin ja paikattiin ensin Tikkurila Temafloor 400 -epoksilakan ja hiekan seoksella, minkä jälkeen ne viimeisteltiin Tikkurilan vesiohenteisella Fontefloor EP 100 epoksimaalilla, joka on monikäyttöinen M1-luokiteltu ratkaisu. Tikkurilan kattava palveluverkosto tarjosi projektiin tukea ja neuvoja koko prosessin ajan, ja lopputulos on sellainen, josta kaikki osapuolet ovat ylpeitä – eikä vähiten iloiset fanit.   

Tikkurilan tuotteita betonilattioille on käytetty useilla urheiluareenoilla ja jäähalleissa:

Hovet arena, Tukholma, Ruotsi
Hartwall areena, Helsinki, Suomi
Hk-areena, Turku, Suomi
Ice hall daugavpils, Latvia
Imatran jäähalli, Suomi
Jyväskylän jäähalli, Suomi
Kokkolan jäähalli, Suomi
Kämphallen, Örnsköldsvik, Ruotsi
Naantalin jäähalli, Suomi
Nokia areena, Suomi
Oulunkylän jäähalli, Suomi
Paraisten jäähalli, Suomi
Raision jäähalli, Suomi
Sallan jäähalli, Suomi
Salmisaaren jäähalli, Suomi
Trio-arena, Vantaa, Suomi

Tikkurila Temafloor 150 epoksimaalilla maalattu jäähallikaukalon kenttä.
Käsi pitelee pientä maalipurkkia josta nousee viherkasvi.

Ympäristö voittaa

Tikkurilan lattiapinnoiteratkaisut tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla. Tuotekehityksemme pääpaino on sisäilman laatua parantavissa ratkaisuissa, joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä (VOC-päästöt) ovat yhä alhaisempia ja päästöt pienempiä. Laajaan valikoimaamme kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita sekä esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitushankkeiden vaatimukset täyttäviä pinnoitusratkaisuja, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun uusille areenoille. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme betonilattiapinnoille? Oikeat käsittely-yhdistelmät kaikille lattioille löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi