Tikkurilan designlattiat

Designlattiat

Anna luovuutesi lentää - kovaa kulutusta kestävän lattian ei tarvitse olla tylsä!

Katseet lattiaan!

Yksilöllinen designlattia on osa tilan identiteettiä. Lattiatuotteemme mahdollistavat lähes rajattoman värivalikoiman ja antavat erilaisia kuviointimahdollisuuksia.

Vapaa kuviointi

Vapaa kuviointi

Tekniikka sallii vapaan kuvioinnin ja värityksen. Näyttävin lopputulos syntyy suurilla, yksinkertaisilla kuvioilla. Sävyvalinnoilla luodaan joko upeita kontrasteja tai rauhallisempia kokonaisuuksia. Tutustu vapaan kuvioinnin tekniikoihin!

temafloor-p300-design_floor_spatter_patterning

Ohennekuviointi

Ohennetta sumuttaen muodostuu näyttävä, kivimäinen pintakuvio. Sumutuksen pisarakokoa säätelemällä vaikutetaan muodostuvan kuvion kokoon. Ohennekuvioitu lattia on suurenakin pintana rauhallinen kokonaisuus. Tutustu ohennekuviointiin!

Kuultovärjätty

Kuultovärjätty betonilattia

Kuultovärjäys korostaa lattian naarmuja, halkeamia ja huokoisuuseroja yksilöllisellä tavalla, ja saa aikaan epätasaisesti värjääntyneen pinnan. Tutustu betonilattian kuultovärjäykseen!

Marmorointi

Marmorointi

Öljyvärimarmorointia muistuttava kuvio saadaan aikaan levittämällä erivärisiä pinnoitteita säätölastalla niin, että värit sekoittuvat osittain toisiinsa. Värejä yhdistelemällä saadaan aikaan joko voimakaskuvioinen tai rauhallisempi lattia. Tutustu lattian marmorointiin!

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi